Hans Architectuur. Al meer dan 10 jaar een multidisciplinair bureau op het gebied van architectuur en opgericht door Hans de Jong.
Kleinschalig, persoonlijk en met een vast team van samenwerkingspartners. 

Door ervaring in zowel ontwerpen als uitvoerende zaken, is Hans een veelzijdige architect. Hij komt uit een timmermansfamilie en spreekt de taal van de aannemer. Daarnaast heeft Hans vier bouwkundige opleidingen doorlopen én veel werkervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus van klein naar groot. In zowel de particuliere bouw als de zakelijke markt.

Kernwaarden

Vertrouwen, precies en doelmatig zijn onze belangrijkste kernwaarden. Mogen wij uw project ontwerpen en begeleiden, dan gaan we een samenwerking aan op basis van vertrouwen. Het vertrouwen tussen opdrachtgever en architect en dat we samen werkelijkheid maken van uw droomproject. Daarbij werken wij uiterst precies en werken uw wensen tot in detail uit. Stap voor stap nemen we u mee in het proces en werken we toe naar het uiteindelijke doel. Het realiseren van uw project. 

Volledig ontzorgd

Laat Hans Architectuur uw rechterhand zijn en uw wensen en ideeën vormgeven en omzetten naar tastbare architectuur. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of herbestemming. Hans is het aanspreekpunt en ontzorgt u tijdens het hele project, van begin tot het eind. Van schetsontwerp, tot contact met de aannemer, tot de oplevering. 

Contact

Heeft u plannen voor het realiseren van een nieuwbouwwoning, wilt u verbouwen of heeft u advies nodig?

Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Aanvragen bij voorkeur per e-mail naar info@hans-architectuur.nl.